Westworld Yıldızı James Marsden Sonic Filminde Yer Alacak

31.05.2018 13:45
Westworld Yıldızı James Marsden Sonic Filminde Yer Alacak

Westworld dizisinde Teddy karakterini canlandıran ünlü yıldız James Marsden, Paramount'un yeni oyun uyarlaması Sonic The Hedgehog'da yer alacak.


90'lı yılların meşhur oyun ve çizgi film kahramanı Sonic'i sevmeyenimiz yoktur. Paramount 2017 yılında sevilen kahramanın film haklarını aldığını duyurmuştu. O tarihten itibaren de Sonic'in filme nasıl aktarılacağı merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde Ant-Man yıldızı Paul Rudd'ın filmde yer almak istediğiyle ilgili basında çıkan haberler, Paramount'u kadroyla ilgili detayları bizlerle paylaşma konusunda biraz hızlandırdı. 

 

Film bir live action ve animasyon hibridi olacak ve James Marsden başrolü animasyon kahraman Sonic'le birlikte paylaşacak. Şu an için Marsden'ın karakterine dair detaylar bilinmese de, geçtiğimiz yıllarda karakterlerle ilgili yapılan paylaşımlarda Sonic'e Tom isimli bir polisin maceralarında yardım edeceği bilgisi verilmişti. Marsden'ın Tom isimli bu polisi canlandırması bekleniyor. Ayrıca Marsden gibi tanınırlığı yüksek olan bir isim, Paramount'un Sonic'i seslendirecek yıldızı bulma konusundaki işini kolaylaştırması bekleniyor. Filmin çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı duyurulmuştu. Yani Sonic'le ilgili kalan detaylar da önümüzdeki günlerde netleşecek.

 

Sonic'in film uyarlaması Jeff Fowler tarafından yönetilecek. Sega, Sonic oyununu bizlere 1991 yılında tanıttı ve oyun o zamandan bu yana 360 milyon kopyadan fazla sattı.