Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (1 Haziran 2018)

01.06.2018 15:29

1 Haziran 2018 haftasında 3'ü yerli toplam 7 film vizyona giriyor.


Cüce Dedektif Şerlok

Cino ve Jülyet'in tek istekleri yeni bahçelerini ilkbahara hazır hale getirmektir. Fakat gizemli birinin Londra'daki tüm bahçe cücelerini kaçırdığını fark ederler. Kendi bahçelerindeki diğer cücelerin de kaçırıldığını fark ettiklerinde aranacak tek bir kişi kalmıştır: Cüce Dedektif Şerlok!

Kasırgada Vurgun

Suçlulardan oluşan bir ekip, kasırga tehdidini fırsat bilerek ABD Mint tesislerinden 600 milyon dolar çalar. Fakat kasırganın şiddetini arttırması planlarını alt üst eder. Onlara karşı koymak için şehirde sadece bir meteorolog, meteoroloğun ağabeyi ve bir hazine yetkilisi kalmıştır. Bu üç kişi korkunç kasırgada hem hayatta kalmaya, hem de bu soygunu önlemeye çalışacaktır.

Ahlat Ağacı

Nuri Bilge Ceylan'ın prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan filmi Ahlat Ağacı, üniversiteyi bitirdikten sonra taşradaki memleketine dönen Sinan'ın, yazdığı kitabı bastırmak için gereken parayı bulmaya çalışmasını konu alıyor. Sinan bir yandan para bulmaya çabalarken, diğer yandan da ailesi ve geçmişte tanıdığı insanlarla yüzleşecektir.

Cin-i Ayet

Uğur Akünlü'nün yönetmenlik koltuğunda oturduğu Cin-i Ayet, yalnız yaşayan ve hayatını cinlerle savaşmaya adayan Salih'in hikayesini anlatıyor. Salih, küçük bir çocukken ailesine musallat olup katleden ifritten intikam almak isterken, kendini ifrit ordusu padşiahı Se'nik'in kurallarını koyduğu bir lanetin içinde bulur. İfritlerle mücadele ederken, varlığını yeni öğrendiği kardeşi Serpil'i de korumak zorunda kalır.

Deniz ve Güneş

Babasının ısrarları sonucu Nurperi adında, iyi tanımadığı bir kızla mantık evliliği yapmak zorunda kalan Deniz, evlilik arefesinde bir sualtı dalış aktivitesi esnasında Güneş'le tanışır. Güneş'i işitme engelli zanneden Deniz, onunla iletişim kurmak için işaret dili öğrenince aslında işitme engeli bulunmayan Güneş de Deniz'in işitme engelli olduğunu düşünür. Bu yanlış anlama, ikili arasında büyük bir aşkın fitilini ateşler.

Sürükleniş

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Sürükleniş, birbirlerine aşık olup hayatlarının macerasına atılan iki insanı konu alıyor. İki genç denize açılır ancak kısa bir süre sonra tarihte görülmemiş büyüklükte bir kasırganın ortasında kalırlar. Ünlü yönetmen Baltasar Kormakur'un yönettiği filmin başrollerini Shailene Woodley ve Sam Claflin paylaşıyor.

Kitap Kulübü

Diane Keaton ve Jane Fonda'nın başrollerini paylaştığı Kitap Kulübü'nde aşk hayatlarını bir kenara bırakan dört yakın arkadaşın, kurdukları kitap kulübüyle değişen hayatları anlatılıyor. Aylık kitap kulüplerinde Grinin Elli Tonu'nu okuyan dört arkadaş, sonsuza dek kapattıklarını düşündükleri aşk defterini yeniden açarlar. Düşündüklerinin aksine hayatlarının yeni bölümü, en iyi bölümü olacaktır.