Luke Evans Netflix Komedisi Murder Mystery'e Katıldı

08.06.2018 21:00
Luke Evans Netflix Komedisi Murder Mystery'e Katıldı

Jennifer Aniston'ın başrolünde olduğu filmde, Adam Sandler karısını uzun zaman önce söz verdiği Avrupa turuna çıkaran polis rolünde karşımıza çıkacak.


Beauty and the Beast'ten tanıdığımız aktör Luke Evans, Netflix komedisi Murder Mystery'de Jennifer Aniston ve Adam Sandler'a eşlik edecek. Film, uzun zamandır beklenen bir Avrupa seyahatine çıkan bir polis ve eşinin komik hikayesini anlatacak. Şans eseri tanıştıkları gizemli bir adam onları yaşlı milyarder Malcolm Quince'in yatındaki aile toplantısına davet eder. Ancak Quince hiç beklemedikleri bir şekilde öldürülünce, bu cinayetin baş zanlıları olan karı-koca bir çıkış yolu arayacaktır.

 

Netflix için daha önce Game Over, Man! filmini çeken Kyle Newacheck filmin yönetmen koltuğuna otururken, senaryoyu ünlü senarist James Vanderbilt yazıyor. Filmin yayın tarihi ise henüz belli değil. Luke Evans bu yıl içinde yer aldığı filmlerle adından sıkça söz ettirecek. Evans'ı önümüzdeki günlerde Luc Besson'un Anna filmi ve Tribeca Film Festvali'nde beğeni toplayan State Like Sleep'te izleyebileceğiz.