Lenny Abrahamson'un Yeni Filmi The Little Stranger'dan İlk Görüntüler Geldi

09.06.2018 17:56
Lenny Abrahamson'un Yeni Filmi The Little Stranger'dan İlk Görüntüler Geldi

Frank ve Room filmlerinin Oscar adayı yönetmeni Lenny Abrahamson'ın yeni filmi The Little Stranger'dan ilk görüntüler yayınlandı.


Sarah Waters'ın aynı isimli romanına dayanan filmin senaryosunu, The Danish Girl fiminin senaristi Lucinda Coxon yazdı. Başrollerde ise Domhnall Gleeson ve Ruth Wilson yer alıyor. Film 1948 yazında Dr. Faraday isimli bir kasaba doktorunun yaşadıklarını anlatacak. Dr. Faraday, annesinin eskiden çalıştığı bir evden çağrılır. Ancak evde yaşayan ilginç aileyle karşılaştıktan kısa süre sonra uğursuz olaylar gerçekleşmeye başlar. 

 

Abrahamson, Frank'in karanlık mizahından Room'un içerdiği drama kolaylıkla geçiş yapabilen, çok yönlü bir yönetmendir. Bu yüzden yeni filminin gerilimini işleyiş tarzı çok heyecan verici olacak gibi görünüyor. Yönetmen filmle ilgili olarak "Yaptığımız filmin gördüğüm başka hiçbir şeye benzediğini düşünmüyorum. İçinde çok fazla türden elementler var ama asla tanıdık bir korku ya da gerilim filmi modeline benzemiyor. Türlerin kalıplarını yıkan bir film oldu. Bir yönetmen olarak kalıpların dışına çıkmak ya da arasında gezinmek, zengin, psikolojik, insanca bir şey üretmek oldukça canlandırıcıydı." açıklamasını yaptı.