The Walking Dead 9. Sezonunda Jon Bernthal'i Geri Getiriyor

19.06.2018 21:34
The Walking Dead 9. Sezonunda Jon Bernthal'i Geri Getiriyor

Andrew Lincoln'ün diziden ayrılacağının duyurulmasyla henüz 9. sezonu henüz başlamamadan kan kaybetmeye başlayan diziden yeni bir hamle geldi. Shane Walsh geri dönüyor! 


Jon Bernthal’in kariyeri The Walking Dead’den ayrıldığından beri tam anlamıyla uçuşa geçti. Fury, Sicario, The Accountant, Wind River, Baby Driver ve The Wolf of Wall Street'teki rollerinin yanı sıra The Punisher dizisinde de başrol oynadı. Şimdi ise AMC'nin kült dizisi The Walking Dead'de Shane Walsh rolünü tekrar oynamaya hazırlanıyor. Shane, The Walking Dead’in ikinci sezon finalinde Rick tarafından bıçaklanmıştı. Üçüncü sezonda ise bir kez daha, bu kez Rick’in hayalinde ortaya çıktı. Shane’in hikayeye tekrar nasıl gireceği henüz bilinmese de flashback, halüsinasyon ya da rüya sahneleri gibi çeşitli şekillerde olabilir.

 

Daha önce Andrew Lincoln’ün 9. sezonda The Walking Dead’dan ayrıldığını belirtmiştik, bu yüzden Shane’in geri dönüşünün Rick karakterinin dizideki sonuyla bir ilişkisi olduğunu varsayabiliriz. Yine de Shane'in dizideki varlığının da kısa bir süre için olduğunu belirtmeliyiz. Bernthal, Marvel evreninde Frank Castle'a hayat verdiği için anlaşması gereği başka bir dizide üç bölümden fazla görünemiyor. Diziden gelen bir duyuru ise Maggie Rhee'yi canladıran Lauren Cohan'ın da diziden ayrılacağı yönünde oldu. Bütün bu kan kaybına rağmen The Walking Dead yine de devam edecek. Dizinin bundan sonraki seyrini hepimiz merak ediyoruz.