Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (22 Haziran 2018)

22.06.2018 01:15

22 Haziran 2018 haftasında 3'ü yerli toplam 7 film vizyona giriyor.


İki Kafadar

Kunduz Bob'un hayatı, kedi Max'la tanışmasıyla aniden değişir. Max gördüğü bir cismin uzay gemisi olduğunu anladıktan sonra hayatlarının macerasın atılırlar. Dünyaya gelen kötü kalpli uzaylılar, hayvanları kaçırarak karanlık bölgedeki hayvanat bahçesine götürmeye başlamıştır. Dünyadaki hayvanları kurtarmak ise Bob ve Max'e kalır.

 

Los Angeles'ta Gizli Görev

Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı Los Angeles'ta Gizli Görev'de, Los Angeles'ta yaşayan bir özel dedektif olan Steve Ford'u görüyoruz. Ford çok sevdiği köpeği Buddy'nin tehlikeli bir çete tarafından çalınmasıyla büyük üzüntü yaşar. Profesyonel ve özel hayatı birbirine girmiştir. Buddy'i sağ salim geri alabilmek için yapmayacağı şey yoktur. Bu yüzden de kendini bir çeteye yardım ederken buluverir. Filmin kadrosunda Aquaman rolüyle büyük ün kazanan Jason Momoa da yer alıyor.

 

Yabani

Doğduğu günden beri 'baba' diye hitap ettiği bir adamla birlikte yaşayan, tavan arasında büyüyen ve evinden hiç çıkmayan Anna'nın geçmişine dair hiçbir bilgisi yoktur. 16 yaşına geldiğinde Şerif Ellen Cooper tarafından kurtarılıp özgürlüğüne kavuşturulur. Evde hapis kaldığı yıllar boyunca dışarıda dolaşan ve çocukları yiyen 'Yabani' adlı bir yaratığın korkusuyla büyüyen Anna için dış dünya tedirginlik vericidir ancak kısa süre içinde sıradan biri olmadığını anlar. Normal bir hayata uyum sağlayamayan Anna, ormanın vahşi çağrısına kulak verir. Bir taraftan da içinde artarak büyüyen kan arzusunu anlamaya çalışmaktadır. Fritz Böhm'ün yönettiği filmin başrollerinde Bel Powley ve Liv Tyler yer alıyor.

 

Antisosyal 2

Cody Calahan'ın yönettiği Antisocial 2, doğurduğu bebeğinin kaçırılmasının üstünden yıllar geçse de onu aramaya devam eden Sam'in hikayesini anlatıyor. The Social Redroom web sitesininin aracılığıyla yayılan virüsten etkilenen kullanıcıların istila ettiği dünyada, Bean adında küçük bir kızla tanışan Sam sonunda yakalanır ve virüse tedavi arayan bir tesise kapatılır. Sitedeki güncelleme tamamlanıp saldırının son aşamasını başlatmadan önce oradan kaçması gerekmektedir.

 

İyi ki Doğdun Abla

Bayram Ağa'nın oğulları Ferit ve Feriz sürekli bir sürtüşme halindedir. Diğer çocuğu Ferda'yı ise zorla Feriz'in arkadaşı Ali ile evlendirmiştir. Bu sırada köye gelen öğretmen Gamze ile Ferit arasındaki yakınlaşma, Feriz'in tüm itirazlarına rağmen evlilikle sonuçlanır. Ne var ki Gamze'de Alzheimer başlangıcı olduğu tespit edilince, ailede başlayan kargaşa felakete yol açar. Onur Öğden'in yönettiği filmin başrollerinde Esin CivangilMetin Keçeci ve Ayhan Işık oynuyor.

 

Hadi Ya

Aydın'da yaşayan Mardin'li bir ailenin oğlu olan Haydar, belediye anonslarını yaparak hayatını kazanmaktadır. İki yakın arkadaşıyla film çekme hayalleri kuran Haydar'ın önünde birçok engel vardır. Bunların en büyüğü de bu konuda pek de yetenekli olmamalarıdır. Bu sırada yaşadıkları yere konser vermek için gelen Bahar ve Nazlı'yla tanışırlar. Bahar'la Haydar arasında kısa sürede bir arkadaşlık başlar. Ancak Bahar'la ilgili hiç tahmin edemediği bir gerçek Haydar'ı şoke eder. Bahar aslında askerlik arkadaşı Bahadır'dan başkası değildir!

 

Renksiz Rüya

1990'lı yılların siyasi olaylarının ortasında kalan küçük Mirza annesini kaybetmiştir. İyice içine kapanan küçük çocuğun günleri, Mir Ahmed'in evlerinde bir süre misafir olarak kalmasıyla değişmeye başlar. Renksiz Rüya çocuklukğun, matem ve hayallerin hikâyesini, bir çocuğun gözünden anlatıyor.