Russell Crowe Yeni Dizisinde Haber Editörünü Canlandıracak

25.06.2018 23:30
Russell Crowe Yeni Dizisinde Haber Editörünü Canlandıracak

Amerikan Showtime kanalı, Russell Crowe'un Fox News'un baş editörü Roger Ailes'ı canlandıracağı sekiz bölümlük bir mini dizinin siparişini verdi.

 

Yazar Gabriel Sherman’ın “The Loudest Voice in the Room” adlı kitabına dayanan mini dizi, Ailes'in hikâyesini ve cinsel taciz iddiaları ardından Fox News’taki düşüşünü anlatıyor. Sherman, mini dizinin ilk bölümünü Spotlight ve Kazananlar Kulübü filmlerinin yazarı Tom McCarthy ile birlikte yazdı. Showtime Networks başkanı ve CEO'su David Nevins, “Birçok açıdan, medya ve siyaset arasındaki ayrılık yaşadığımız dünyayı bugünkü haline getirdi. Bu olguyu ekranda Charles Foster Kane'in hikayesiyle gördük, konunun çağdaş versiyonu ise Roger Ailes'in yükseliş ve düşüşünde görünüyor. Russell Crowe'un başrolde oynadığı bu mini seri, bu çağı açıklayan bir hikaye olacak." yorumunu yaptı.

 

Bu proje, kariyeri yaklaşık otuz yıl önce Avustralya'daki Neighbours pembe dizisiyle başlayan Akademi Ödülü sahibi Crowe'un Amerikan televizyonundaki ilk büyük işi olacak. Showtime, Ailes projesini bir yıldan fazla bir süredir Sherman ve Blumhouse Television ile birlikte geliştiriyor.