Jason Statham Filmi Meg'in Yeni Posteri Paylaşıldı

28.06.2018 20:05

Aksiyon filmlerin usta oyuncusu Jason Statham'ı kolay kolay korkutamazsınız. Fakat Meg'in yeni posteri oldukça ürkütücü duruyor.


Meg'le kıyaslayacak olursanız Steven Spielberg'in beyaz balinası bir hamsi sayılır. Meg filmine konu olan dev balina 20 metreden daha büyük. Bu boyutta bir balina ilk başta fazla fantastik görünse de, düşündüğünüzden daha gerçekçi. Megalodon denen bu tür gerçekten var oldu ve yaklaşık üç milyon öncesine kadar da derin maviliklere hükmediyorlardı. Filmden gelen yeni posterde bu megalodonu Jason Statham'la karşı karşıya görüyoruz. 

 

Uluslararası bir denizaltı, soyunun tükenmiş olduğu düşünülen dev bir köpekbalığının saldırısına uğrar. Mürettebat hasar gören denizaltıda sıkışıp kalmıştır. Mürettebatın kurtarılması için uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor'la anlaşılır. Taylor, 23 metrelik bir megalodona karşı denizaltıda sıkışmış insanları kurtarmak için kendi hayatını riske atacaktır. Statham'a filmde, Li Bingbing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai ve Masi Oka eşlik ediyor. Jon Turteltaub’un yönetmen koltuğuna oturacağı yapım, 10 Ağustos 2018'de vizyona girecek.