Jessica Jones'un Yıldızı Krysten Ritter İlk Kez Yönetmen Koltuğuna Oturacak

28.06.2018 22:59
Jessica Jones'un Yıldızı Krysten Ritter İlk Kez Yönetmen Koltuğuna Oturacak

Krysten Ritter, Marvel ve Netflix'in birlikte çektiği Marvel's Jessica Jones'un üçüncü sezonunun bölümlerinden birini yönetecek.


Marvel’s Jessica Jones’un çekimleri kısa süre önce New York'ta başladı. Yeni sezonla ilgili olarak, ikinci sezonda olduğu gibi bu sezonda da kadın yönetmenlerle çalışılacağı duyuruldu. Dizinin başrol oyuncusu Krysten Ritter da bu yönetmenlerden biri olacak, üstelik Ritter kariyerinde ilk kez yönetmenlik deneyimini yaşayacak. Sonunda Killgrave'i yenip geçmişiyle yüzleşen özel dedektifin yeni sezonda neler yaşayacağına dair şu an için hiçbir şey bilmiyoruz. 

 

Ritter, "İlk yönetmenliğimi Jessica Jones’ta yaptığım için çok heyecanlıyım. Bütün ekip ve oyuncu kadrosu artık ailem gibi oldu. Böylesine muhteşem bir ekiple bana yeni bir alanda çalışma şansı verdikleri için fazlasıyla minnettarım." açıklamasında bulundu. Jessica Jones'un kadrosunda Ritter ile birlikte Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss ve Eka Darville yer alıyor. Ritter, 2015 senesinden beri Jessica Jones karakterine hayat veriyor. Üçüncü sezonun ne zaman geleceğini henüz bilmesek de Marvel'ın diğer televizyon yapımları olan Luke CageDaredevil ve Iron Fist dizileriyle heyecanımızı bastırabiliriz.