M. Night Shyamalan Yeni Filmi Glass'ın İlk Posterini Paylaştı

29.06.2018 23:55
M. Night Shyamalan Yeni Filmi Glass'ın İlk Posterini Paylaştı

Bundan birkaç yıl öncesine kadar gerçekleşmesi mümkün değil gibiydi, fakat artık resmileşti: M. Night Shyamalan tarafından 2000 yılında başlatılan destan devam ediyor! Yönetmen, son filmi Parçalanmış ile en sevilen filmlerinden biri olan Ölümsüz arasında köprü olacak olan Glass'ın posterini paylaştı. 


Ölümsüz'den on sekiz yıl sonra Bruce Willis ve Samuel L. Jackson, James McAvoy'un canlandırdığı Kevin Wendell Crumb'la bir araya gelmek üzere yeniden buluşuyor. Serinin hayranları bir daha David Dunn ve rakibi Elijah Price'ı bir arada görmeyi beklemiyorlardı. M. Night Shyamalan bu dönüşün ilk posterini takipçileriyle paylaştı. Mor, sarı ve yeşil renklerde gördüğümüz posterdeki sandalyelerde oturan üç kahramanla ve yerde ise onların yansımalarıyla karşılaştık. 18 Ocak 2019'da vizyona girecek olan Glass, bu destanın üçüncü kısmı olacak ve - kim bilir? - belki de bundan sonra gelecek diğer filmlerle birer köprü kuracak.

 

Filmde, Sarah Paulson kendini süper kahraman sanan kişiler konusunda uzman bir psikiyatriste hayat verecek. Bu psikiyatrist, 23 alter egoya sahip olan ve 24. alter egosu ile terör estiren Crumb'ı, ölümsüz zannedilen Dunn'ı ve kemikleri cam gibi kırılgan olan Price'ı tedavi etmeye çalışan bir doktor olacak. Kadroda ayrıca Anya Taylor-Joy, Spencer Treat Clark ve Charlayne Woodard da yer alıyor.