Idris Elba Fast and Furious'ın Yan Hikayesi Hobbs and Shaw'da Yer Alacak

06.07.2018 02:15
Idris Elba Fast and Furious'ın Yan Hikayesi Hobbs and Shaw'da Yer Alacak

Idris Elba, Dwayne Johnson ve Jason Statham'ın başrol oynadığı Fast and Furious spinoff'u olan Hobbs and Shaw'daki kötü karakteri oynamak için son görüşmelerini yapıyor.

 

Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch'in yöneteceği filmde; Johnson özel ajan Luke Hobbs, Statham ise suç dehası Deckard Shaw rollerini üstlendiler. Fast and Furious serisinin mimarı Chris Morgan, senaryoyu kaleme alıyor. Çekimler ise bu sonbaharda başlayacak. Filmde ikiliyi bir takım halinde davranıp, düşmanlarını canlandıracak olan Elba'yla baş etmeye çalışırken göreceğiz.

 

Fast and Furious serisinin beşinci filminden sonra, stüdyo hayranları arasındaki popülaritesini göz önüne alarak, Johnson’ın Hobbs karakteri için ayrı bir film çekmeye karar verdi. Statham ise yedinci filmde seriye katıldı ve 2017'de The Fate of the Furious filminde iki aktör arasında müthiş bir uyum olduğu fark edildi. Bu uyum Hobbs and Shaw spinoff'unu ortaya çıkardı. Elba ise kötü adamı oynamaya hiç de yabancı değil. Daha önce Star Trek Beyond'da da benzer bir kötüyü canlandıran oyuncu, ayrıca The Jungle Book'ta da Shere Khan'ı seslendirmişti. 2017 yılını çok yoğun geçiren Elba, şu an Netflix için komedi dizisi Turn Up Charlie'yi çekiyor.