Komedyen Ricky Gervais Netflix İçin Yeni Bir Dizi Çekiyor

06.07.2018 05:25
Komedyen Ricky Gervais Netflix İçin Yeni Bir Dizi Çekiyor

Komedi dizisi After Life, Ricky Gervais ve Netflix arasındaki beşinci işbirliği olacak. Kadrodan ilk isimler gelmeye başladı ve özellikle bir isim dikkat çekiyor: Harry Potter serisinde Argus Filch ve Game Of Thrones'ta Walder Frey rollerinde oynayan David Bradley!


Derek dizisi, Special Correspondents ve David Brent: Life On The Road filmleri ve Ricky Gervais: Humanity isimli son stand-up gösterisinden sonra, ünlü oyuncu yeni bir yapımla yeniden Netflix'te olacak. Gervais, platform için After Life dizisini geliştirecek, aynı zamanda yönetmenliği ve başrolü de üstlenecek. Komedyenin geliştridiği bir başka dizi olan The Office'in başarısını hatırlayacak olursak, yeni dizisiyle ilgili beklentiler de bir hayli yükseliyor. 

 

Dizinin kadrosunda Gervais ve Bradley'e ek olarak Ashley Jensen, Tony Way, Tom Basden, David Earl, Joe Wilkinson, Kerry Godliman, Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan bulunuyor. Dizide karısının ani ölümün büyük bir dönüşüm yaşayan Tony'nin hikayesi anlatılıyor. Tony artık içinden geldiği şekilde davranır ve aklından geçen her şeyi söyler. Fakat etrafındakiler Tony için endişelidir... Sadece komedyen olarak değil, oyuncu olarak da çok başarılı bulunan Gervais'in yarımşar saatten oluşacak, altı bölümlük dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.