Winnie The Pooh Filmi Christopher Robin'in Karakter Posterleri Paylaşıldı

15.07.2018 02:50
Winnie The Pooh Filmi Christopher Robin'in Karakter Posterleri Paylaşıldı

Onları görünce ağzınız kulaklarınıza varacak! Christopher Robin'den Winnie, Piglet, Tigger, Eeyore, Kanga ve Roo'nun karakter posterleri geldi.


Ewan McGregor'un başrolünde yer aldığı, sevilen çizgi dizi Winnie The Pooh'dan uyarlanan Christopher Robin'in karakter posterleri izleyicileriyle buluştu. Yakında Stephen King uyarlaması Doctor Sleep'te yer alacak McGregor'a, Pooh ve Tigger rolünde Jim Cummings, Eeyore rolünde Brad Garrett, Piglet rolünde Nick Mohammed, Tavşan rolünde Peter Capaldi ve Baykuş rolünde Toby Jones eşlik edecek. The Kite Runner, Machine Gun Preacher ve World War Z filmlerinin Altın Küre adayı yönetmeni Marc Forster’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin kadrosunda Hayley Atwell, Mark Gatiss, Adrian Scarborough, Roger Ashton-Griffiths ve Paul Chahidi de yer alıyor.

 

Filmde, artık yetişkin bir adam olan Christopher Robin yolunu kaybetmiş bir haldedir. Christopher işi nedeniyle bir aile seyahatine gidemeyince, eski dostu Winnie tarafından ziyaret edilir. Çocukluk arkadaşlarının dünyasına yeniden giren Christopher, hala içinde yaşayan sevgi dolu, neşeli çocuğu hatırlayacaktır. Vizyon tarihine sayılı günler kalan film, 3 Ağustos'ta vizyona girecek.