Tom Hardy'li Venom'dan İki Yeni Görsel Paylaşıldı

15.07.2018 19:45

Tom Hardy Venom'da canlandıracağı Eddie Brock rolü için oldukça heyecanlı. Spider-Man’in azılı düşmanlarından biri olan Venom, hayranların gözünde zamanla bağımsızlaştı ve nihayet bir anti-kahraman olarak kendi filmine kavuştu. 


İlk olarak 10 Haziran 1989'da yayınlanan çizgi roman, Venom'un The Amazing Spider-Man No. 300'de kendisini yakalayan ve Vault hapishanesine gönderen Örümcek Adam'a karşı intikam arayışını konu aldı. Orijinal hikayede Eddie Brock bir gazetecidir ve günün birinde Örümcek Adam farkında olmadan Brock'un yazdığı bir haberin doğru olmadığını kanıtlar. Brock bu yüzden işten atılır, sürekli etkilemeye çalıştığı babasının gözünden düşer ve son olarak da karısı tarafından terk edilir. Yıkılan hayatının sorumlusu olarak Örümcek Adam'dan intikam almaya karar verir. Aslında Venom kötü bir karakter olsa da, başına gelen olayların trajikliği çizgi roman takipçilerinin kendisine sempati duymasını da sağlar. Bu çizgi romanların bazı unsurları, yönetmen Sam Raimi'nin Spider-Man 3 filmindeki anlatımına ilham kaynağı oldu, ancak bu orijinal hikayelerin yaklaşan Venom filminin hikayesini ne kadar etkilediği belirsiz.

 

5 Ekim'de vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda Zombieland, 30 Minutes or Less ve Gangster Squad filmlerinin usta yönetmeni Ruben Fleischer yer alıyor. Kadroda Hardy'e Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed, Michelle Lee, Sailor Larocque ve Reid Scott eşlik edecek. Filmde Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizma olan Venom'un taşıyıcısı olur. Filmden gelen ilk görsellerde Hardy'i önce Brock, sonra da Venom olarak görüyoruz.