Juliette Binoche ve Ethan Hawke Yeni Hirokazu Kore-eda Filminde Yer Alacak

17.07.2018 06:53
Juliette Binoche ve Ethan Hawke Yeni Hirokazu Kore-eda Filminde Yer Alacak

Shoplifters'ın Japon yönetmeni Hirokazu Kore-eda, Cannes'daki Altın Palmiye zaferinden sonra yeni filmi La Verite'de birbirinden ünlü oyuncularla çalışacak.


Kore-eda, bir sonraki filminde Fransa'nın en büyük iki yıldızı Juliette Binoche ve Catherine Deneuve'le birlikte çalışacağını açıkladı. Kadroda son zamanların en üretken oyuncularından Ethan Hawke ve 8 Women filminin yıldızı Ludivine Sagnier de yer alıyor. La Verite, bu yıl Ekim ve Kasım aylarında Fransa'da çekilecek. Filmin yapımcılığı Fransız firması 3B Productions ve Kore-eda'nın yapım şirketi Bunbuku tarafından ortaklaşa üstleniliyor. Vizyon tarihi ise 2019 olarak planlanıyor.

 

Filmde Binoche ve Hawke, Amerika'dan Fransa'ya dönen evli bir çifti canlandırıyor. Deneuve, Binoche'un annesi rolünde yer alacak ve otobiyografisini yeni yayınlamış, ünlü bir oyuncuyu canlandıracak. Çiftin, anneyle buluşması yıllardır gizlenen çeşitli sırları açığa çıkarır. Senaryo, Kore-eda'nın 15 yıl önce yazdığı ama asla sahnelenmeyen bir tiyatro oyununa dayanıyor. Kore-eda uzun süredir dünyanın en iyi drama film yönetmenlerinden biri olarak kabul ediliyor. Ünlü yönetmenin Nobody Knows, Air Doll ve Our Little Sister filmleri Cannes'da prömiyer yaptı. Like Father, Like Son filmi ise Steven Spielberg tarafından, re-make'ini çekmek üzere satın alınmıştı.