Sevilen Dizilerin Yaratıcısı Joss Whedon The Nevers'la Ekranlara Geri Dönüyor

17.07.2018 22:24
Sevilen Dizilerin Yaratıcısı Joss Whedon The Nevers'la Ekranlara Geri Dönüyor

HBO, Joss Whedon'a yeni bilim-kurgu dizisi The Nevers için sipariş verdi. Dizi, kendilerini sıra dışı yeteneklerle, acımasız düşmanlarla ve dünyayı değiştirebilecek bir misyonla çevrelenmiş bulan, Viktorya dönemi kadınlarının kurduğu bir çete hakkında olacak.


Buffy the Vampire Slayer, Angel, Dollhouse ve Firefly gibi kült dizilerin yaratıcısı olan Joss Whedon, The Nevers'ta senarist, yönetmen, yapımcı ve showrunner olarak yer alıyor. Henüz proje aşamasında olan yapım için Netflix de bir teklif vermişti ama kazanan HBO oldu. Whedon yaptığı açıklamada "Bundan daha heyecanlı olamazdım.” dedi ve “The Nevers belki de yarattığım en iddialı yapım ve bunun için HBO'dan daha iyi bir yuva hayal edemiyorum." yorumunda bulundu. 

 

Whedon, Marvel'ın en sevilen kahramanlarının yer aldığı The Avengers ve Avengers: Age of Ultron'u yönettikten sonra DC'de Justice League'in senaryosunu yazdı. En son Agents of S.H.I.E.L.D. dizisi ile ekranlarda yer alan Whedon, yaptığı işlerle daha uzun süre adından söz ettirecek gibi görünüyor.