Spider-Man: Far From Home Kadrosunda Bir Türk: Numan Acar

18.07.2018 16:31
Spider-Man: Far From Home Kadrosunda Bir Türk: Numan Acar

Türk oyuncu Numan Acar, Tom Holland'ın bir kez daha genç Spiderman rolünü canlandıracağı Sony-Marvel ortak yapımı Spider-Man: Far From Home kadrosuna girdi.


Numan Acar filmde J.B. Smoove ve Mysterio'yu canlandırması beklenen Jake Gyllenhaal'a katılacak. Oyuncunun filmde Dimitri Smerdyakov (Chameleon) karakterini canlandıracağı açıklandı. Michael Keaton, Zendaya ve Marisa Tomei'nin de devam filmi için geri dönmeleri bekleniyor. Jon Watts'ın yöneteceği filmin senaryosunu Erik Sommers ve Chris McKenna yazdı. 5 Temmuz 2019'da vizyona girecek filmin yapımcılığını ise Kevin Feige ve Amy Pascal üstleniyor. 

 

Daha önce Fatih Akın'ın Kebab Connection filminde yer alan Numan Acar, yurt dışında tanınan Türk oyunculardan biri. Acar 2012 yılında, Ata Demirer'in başrolünde oynadığı Berlin Kaplanı adlı filmde oyuncu ve yapımcı olarak yer almıştı. 2014 yılından itibaren Amerikan yapımlarında da yer bulan Acar, Homeland ve Prison Break dizilerinde oynadı. Oyuncuyu en son yine bir Fatih Akın filmi olan Paramparça'da izlemiştik. Numan Acar, ayrıca 2019'da vizyona girecek live action Disney filmi Aladdin'de Hakim rolünü oynayacak.