Osmanlı'nın Cesur Savaşçıları 'Deliler'den İlk Görüntüler Paylaşıldı

22.07.2018 20:43

Osmanlı İmparatorluğu’nun cengaver savaşçıları Deliler çok yakında vizyondaki yerlerini alacak. Filmin ilk görüntüleri paylaşıldı!


Hazırlıkları yaklaşık 2 yıldır süren ve Angel Yapım'ın prodüksiyonunu yaptığı Türk filmi Deliler, Türk sinema tarihine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Cem Uçan’ın 8 yıldır üzerinde çalıştığı projenin yönetmenliğini Osman Kaya üstleniyor. Filmde Göktürk rolünde Cem Uçan'ı, Aşgar rolünde Ezel dizisinden tanıdığımız İsmail Filiz'i, Baba Sultan rolünde Yetkin Dikinciler'i, Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş rolünde Erkan Petekkaya'yı, Fatih Sultan Mehmet rolünde Rüzgar Aksoy'u ve Alaca rolünde Nur Fettahoğlu'nu izleyeceğiz. Kadroda ayrıca Demet Tuncer, Mehmet Ali Karakuş, Gökçe Özyol, Mehmet Pala ve Batın Uçan da yer alıyor.

 

Game of Thrones ve Vikings dizileri gibi büyük bir prodüksiyonla çekilen tarihi filmde Fatih Sultan Mehmet tarafından Vlad Tepeş, ya da daha çok bilinen ismiyle Kazıklı Voyvoda’nın şatosuna gönderilen cesur Osmanlı süvarileri Deliler’in yaşadıkları anlatılıyor. 2. Murat, Eflak topraklarını fethettiğinde, Romanya Voyvodası'nın sadakatini garantilemek adına kralın iki oğlu Vlad ve Radu'yu rehin alır. Çocukluklarını Fatih Sultan Mehmet’le beraber geçiren iki kardeşten Vlad, babasının ölümünden sonra Eflak’a voyvoda olarak atanır. Padişaha karşı içinde çok büyük bir kin ve nefret besleyen Vlad, imparatorluğa karşı pek çok kanlı eylem yapar ve isyan eder. Fatih Sultan Mehmet, Vlad'ın isyanını bitirmek üzere Deliler’i görevlendirir. İlgi çekici filmden gelen ilk görüntüler de dikkate şayan. Filmin 23 Kasım 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.