Game Of Thrones'un Devam Projelerinin Çoğu İptal Edildi

26.07.2018 06:27
Game Of Thrones'un Devam Projelerinin Çoğu İptal Edildi

HBO'dan üzücü ama biraz da beklenen bir haber geldi. Kanal, üzerinde çalışmayı sürdürdüğü beş Game Of Thrones spinoff'undan, dördünü rafa kaldırdığını açıkladı. Projelerden sadece biri üzerinde çalışmaya devam ediliyor.


HBO, geliştirmekte olduğu Game of Thrones spinoff'larını şimdilik iptal etti. Kanalın program başkanı Casey Bloys gazetecilere verdiği demeçte, sadece Jane Goldman'ın projesini sürdümek istediklerini ve bunun için gelecek yılın başında çekimlere başlanması gerektiğini söyledi ve açıklamasında “Ama bu noktada başka diziler de yapmaya yönelik bir plan yok.” sözlerine yer verdi. Bloys ve HBO, beş farklı Game Of Thrones spinoff'u üzerinde çalışıyordu, ancak diğer dördünden tamamen vazgeçilmiş gibi görünüyor. 

 

Kanal şu anda Goldman'ın senaryosuna yönetmen ve oyuncu arıyor. HBO daha önce yapmış olduğu bir duyuruda, hikayenin Game Of Thrones'taki olaylardan binlerce yıl önce gerçekleştiği duyurmuş ve “Dünyanın altın çağının kahramanlarının en karanlık saatini anlatacak. Ve kesin olan tek bir şey var: Westeros tarihinin dehşet verici sırlarından, ak gezenlerin gerçek kökenine; Doğu'nun efsanelerinden, Starkların öykülerine… Anlatılacak şeyler bildiğimiz hikayeler olmayacak." açıklamasını yapmıştı. Dizi, Goldman ve George R.R. Martin'in bir hikayesinden uyarlanıyor, yapımcılığı ise Goldman, Martin, Vince Gerardis ve Daniel Zelman birlikte üstlenecek. Game Of Thrones'un yürütücü yapımcıları Dan Weiss ve David Benioff yeni projede yer almayacaklar.