Paul Walker Belgeseli 'I Am Paul Walker'dan İlk Fragman Geldi

28.07.2018 06:09

Paramount Network yakında izleyicilerle buluşacak olan yeni belgeseli I Am Paul Walker'dan ilk fragmanı paylaştı. Film, geçirdiği bir araba kazası sonrası sevenlerini yasa boğan aktör Paul Walker'ın hayatını konu alıyor.


Paul Walker, herkes tarafından sevilen, başarılı bir aktördü. Ne yazık ki Hızlı ve Öfkeli filmlerin yıldızı Walker'ı, 2013 yılında henüz 40 yaşındayken bir trafik kazasında kaybettik. Kariyerinin en parlak döneminde böylesi erken bir son, ünlü oyuncunun ölümünü olduğundan daha da trajik kılıyor. Paramount Network, sevilen aktörün hatırasını tazeleyen ve bir nevi saygı duruşunda bulunan yeni belgeseli I Am Paul Walker'ın ilk fragmanını yayınladı ve şimdiden söyleyebiliriz ki, bu belgeseli izlemek pek çok duygusal insan için kolay olmayacak. 

 

Film, benzer bir trajik kayıp olan Heath Ledger'ın belgeseli, I Am Heath Ledger'ı çeken Adrian Buitenhuis tarafından yönetildi. Paul Walker'ın kariyerine ve kapsamlı yardım ve çevre çalışmalarına odaklanan yapımda, ünlü oyuncunun ailesi ve arkadaşlarla yapılmış ve şimdiye kadar hiçbir yerde yayınlanmamış röportajlar da yer alıyor. Belgesel ilk yayınını Paramount Network'te 11 Ağustos günü yapacak.