Gerard Butler ve Gary Oldman'ın Başrollerinde Olduğu Hunter Killer'ın İlk Fragmanı Çıktı

28.07.2018 07:02

Gerard Butler, Gary Oldman ve Common, Hunter Killer'in yayınlanan ilk fragmanında bir kutup denizaltısında bulunuyorlar.


Rusya Başkanı, asi bir general tarafından kaçırıldığında, ABD Donanması Ruslarla iş birliği yaparak kurtarma çalışmalarını başlatır. Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Toby Stephens ve Linda Cardellini'nin rol aldığı yeni aksiyon filmi Hunter Killer bu iş birliğini konu alıyor. Denizin altında geçen askeri aksiyon filmi Hunter Killer, George Wallace ve Don Keith'in 2012 yılında çıkan romanı Firing Point'ten uyarlandı.

 

Arne Schmidt ve Jamie Moss tarafından uyarlanan hikaye, başkanı kurtarmak için donanma ile birlikte çalışan test edilmemiş bir Amerikan denizaltısını idare eden kaptanı merkezine alacak. Hunter Killer'in çekimleri “ABD Donanması” tarafından da tam olarak desteklendi, bu da genellikle askeri makinelere ve donanıma erişim karşılığında, donanmanın senaryoya müdahale edebilmesi anlamına geliyor. Donovan Marsh'ın yönettiği ve Neal Moritz'in yapımcılığını yaptığı film, 26 Ekim'de vizyonda olacak.