Emma Stone ve Jonah Hill'ın Yeni Dizisi 'Maniac'tan İlk Fragman Geldi

31.07.2018 01:46

Netflix, Emma Stone ve Jonah Hill'in yeni kara komedisi Maniac'ın ilk fragmanını yayınladı ve prömiyer tarihini açıkladı.


Netflix bugün yeni dizisi Maniac'ın ilk fragmanını yayınladı. Emma Stone ve Jonah Hill'in başrollerinde yer aldığı kara komedi, 21 Eylül'de yayınlanmaya başlayacak. Patrick Somerville'in senaryosunu yazdığı dizi on bölümden oluşuyor ve 2014 yapımı aynı isimli bir Norveç dizisinin uyarlaması. Diziyi Jane Eyre, Beasts of No Nation ve True Detective gibi yapımlarla parlayan Cary Fukunaga yönetiyor. Kadroda ayrıca Sally Field ve Justin Theroux da bulunuyor.

 

Bizim dünyamıza benzer bir dünyada geçen Maniac, her biri kendince sebeplerden ötürü gizemli bir ilaç firmasına deneklik yapan iki yabancı olan Annie Landsberg ve Owen Milgrim'in hikayesini konu alır. Annie annesi ve kız kardeşi ile ilişkilerini koparmış ve amaçsızdır. Zengin bir New Yorklu sanayicinin beşinci oğlu olan Owen ise tüm hayatını tartışmalı bir şizofreni teşhisi ile mücadele ederek geçirmiştir. İkisinin de hayatı çığrından çıkmışken, Dr. James K. Mantleray kendilerine radikal bir farmasötik tedavi vaadinde bulunur. Deneyecekleri ilaç akıl ile ilgili her şeyi tamir edebileceği iddiasındadır. Fakat işler hiç de planlandığı gibi gitmez.