Lamorne Morris 'Bloodshot' Filminin Kadrosuna Katıldı

06.08.2018 16:43
Lamorne Morris 'Bloodshot' Filminin Kadrosuna Katıldı

New Girl dizisinin yıldızı Lamorne Morris, Sony Pictures'ın Bloodshot filminde, bilim adamı Wilfred Wigans rolüyle Vin Diesel'e eşlik edecek.


Toby Kebbell, Eiza Gonzalez, Michael Sheen, Sam Heughan, Talulah Riley ve Alex Hernandez filmin kadrosunda yer alan diğer isimler. Blur Studios'dan Dave Wilson filmi yönetecek. Neal H. Moritz yapımcılığı, Dan Mintz ise yürütücü yapımcılığı üstleniyor. Bloodshot, Angelo Mortalli isimli eski bir mafya üyesinin nanoteknoloji ile ölüm makinesi haline gelmesini konu alıyor. Bloodshot; Kevin VanHook, Don Perlin ve Bob Layton tarafından Valiant için yaratıldı. Çizgi roman toplam 110'dan fazla sayısıyla 7.5 milyondan fazla kopya satmıştır. Valiant Comics, DC ve Marvel'dan sonra günümüzün en değerli üçüncü çizgi roman şirketi.

 

Filmin, Harbinger ve Bloodshot çizgi romanlarından uyarlanacak beş filmlik bir sinematik evrenin ilk bölümü olması planlanıyor. Lamorne Morris yakın zamanda Universal'in isimsiz Danny Boyle-Richard Curtis komedisinin yanı sıra, National Geographic ve STX'in mini dizisi Valley of the Boom'da da yer alacak. Ünlü oyuncu en son, bu yılın başlarında Game Night filminde yer aldı.