Sonic The Hedgehog'un Sesi Ben Schwartz Oldu

09.08.2018 16:36
Sonic The Hedgehog'un Sesi Ben Schwartz Oldu

CGI ve live-action'ın yeni Sonic The Hedgehog filminde nasıl kullanılacağını merak ediyor musunuz? Filmden ilk fragman gelene kadar bunu ne yazık ki öğrenemeyeceğiz. Yine de kadro oldukça şekillendi ve artık Sonic'i kimin seslendireceğini de biliyoruz.


Jeff Fowler'ın yöneteceği video oyun uyarlaması Sonic the Hedgehog'un kadrosunda şimdiye kadar duyurulduğu üzere James Marsden, Tika Sumpter ve Jim Carrey gibi yıldızlar yer alıyor. Sonic'in seslendirmesini ise pek çok başka karakteri de seslendirmiş olan Ben Schwartz yapacak. Hikaye hakkında pek fazla bilgi paylaşılmamış olsa da, muhtemelen oyunun da temelini oluşturan Sonic ve Dr. Robotnik arasındaki mücadeleyi filmde göreceğiz. Dr. Robotnik'i filmde Jim Carrey canlandıracak. 

 

Schwartz, Duck Tales'in yeni TV versiyonunda seslendirdiği Dewey de dahil olmak üzere seslendirdiği birçok karakterle tanınan bir komedi yıldızı. Star Wars: The Force Awakens’taki BB-8’in ilk seslendirme çalışmalarında da kendisinin sesini duyduk. Paramount, Sonic the Hedgehog'u 15 Kasım 2019 tarihinde vizyona sokmayı planlıyor. Filmin yapımcı kadrosunda da Neal H. Moritz, Deadpool yönetmeni Tim Miller ve Toby Ascher yer alıyor.