Organize İşler 2'nin Kamera Arkası Görüntüleri Paylaşıldı

13.08.2018 15:08

Yılmaz Erdoğan'ın 13 yıl aradan sonra çektiği Organize İşler: Sazan Sarmalı'nın eğlenceli kamera arkası görüntüleri izleyicilerle paylaşıldı.

 

27 Haziran'da çekimleri başlayan filmin gösterimi 4 Ocak 2019’da olacak. Vizyona girdiği 2005 tarihinde seyircinin büyük beğenisini kazanan Organize İşler, sinemada iki buçuk milyonun üstünde izleyici tarafından izlenmişti. Organize İşler 2'nin başrollerinde Erdoğan'la birlikte Bensu Soral, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Demet Evgar da yer alıyor.

 

Ezgi Mola yaptığı açıklamaya göre Erdoğan'ın canlandırdığı Asım'ın sevgilisini oynayacak. Kıvanç Tatlıtuğ'un ise bir horoz dövüştürücüsünü oynayacağı söyleniyor. İlk filmde Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan tarafından canlandırılan Nazlı karakterini, bu filmde Bensu Soral canlandıracak. Komedyen Ata Demirer, Ekin Türkmen ve Okan Çabalar da beklenen filmin kadrosundan duyurulan diğer isimler... İstanbul’un Eminönü, Mısır Çarşısı, Karaköy ve Kapalıçarşı gibi birbirinden güzel bölgelerinde çekilen yapım, ilk filmde gibi olduğu gibi izleyiciye görsel bir İstanbul şöleni yaşatmaya hazırlanıyor. Çekimler esnasında halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Erdoğan "İstanbul'un başrolde olduğu filmimizin çekimlerinin yapıldığı bölgelerdeki halkın sevgisi ve çekimler sürecinde bize, ekibimize verdikleri desteğin değeri ölçülemez. Bu büyük sevgiyi yaşamanın yanında, çekimlere gösterdikleri saygı ile de işimizi yapmamızı kolaylaştırıyorlar." açıklamasında bulundu.