Millie Bobby Brown Darren Aronofsky'nin Yeni Dizisi ‘Spheres’te Anlatıcı Olacak

17.08.2018 13:20
Millie Bobby Brown Darren Aronofsky'nin Yeni Dizisi ‘Spheres’te Anlatıcı Olacak

Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown, Darren Aronofsky'nin dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek olan Spheres adlı VR dizisinin bir bölümünde anlatıcı olarak yer almaya hazırlanıyor.


Aronofsky, Çarşamba günü yayınladığı Instagram postunda Brown'ın üç bölümlük Spheres dizisinin seslendirme kadrosuna katıldığını açıkladı. Netflix'in eleştirmenlerce çok beğenilen Stranger Things dizisinde Eleven'ı canlandıran genç oyuncu, birinci ve üçüncü bölümlerin anlatıcıları Jessica Chastain ve Patti Smith'le birlikte dizide anlatıcı olarak yer alacak. Eliza McNitt'in yönettiği dizinin üçüncü bölümü Tribeca'da yayınlandı. İlk bölüm ise daha önce Sundance'te gösterilmişti. Dizinin üç bölümü de, festivalin VR bölümünün bir parçası olarak ilk kez Venedik'te gösterilecek.

 

Spheres, Dünya gezegeninin ikonik “Soluk Mavi Nokta” imgesinden esinlenen interaktif bir yolculuk. Antoine Cayrol, Pierre Zandrowicz, Arnaud Colinart ve Fred Volhuer, prodüksiyon şirketleri Atlas V aracılığıyla dizinin yapımcılığını üstlendiler. Darren Aronofsky ise projede yürütücü yapımcı olarak yer alıyor. Yapımcı Cayrol "Millie Bobby Brown'un “Spheres” in ikinci bölümünü anlatması harika bir şey. Sadece çok yetenekli olduğu için değil, aynı zamanda “Spheres” gibi VR projeleriyle hedeflediğimiz kitle tarafından büyük bir ilgiyle takip edildiği için." açıklamasında bulundu. Venedik'teki galasının ardından, Spheres bu sonbaharda VR şirketi Oculus üzerinden yayınlanacak.