Top Gun: Maverick Kadrosu Şekilleniyor

22.08.2018 21:50
Top Gun: Maverick Kadrosu Şekilleniyor

Kült film Top Gun'ın devam filminin başrolleri daha önce duyurulmuştu. Kadro çalışmaları devam ederken, pek çok yeni ismin de yapımda yer alacağı öğrenildi.

 

Top Gun: Maverick'de Tom Cruise, Val Kilmer ve Miles Teller'a; Thomasin McKenzie, Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Danny Ramirez ve Monica Barbaro eşlik edecek. Cruise, drone uçaklarının havacılığa dair pek çok şeyi değiştirdiği ve eski usul savaş uçaklarının zamanının geçtiği bir çağda, genç pilotlara rehberlik eden bir eğitmen olan Pete "Maverick" Mitchell rolünü canlandıracak. Val Kilmer, Maverick'in eski rakibi Tom "Iceman" Kazansky olarak geri dönüyor. Serinin yeni yüzü Jennifer Connelly, kuvvet üssü yakınlarında yaşayan bir bar sahibi ve Miles Teller ise Maverick'in eski yardımcı pilotu Goose'un oğlu rollerinde yer alıyorlar.

 

Yeni filmde Goose’un oğluyla Maverick’in yolları kesişir ve Maverick bu genç adamı eğitmeye başlar. McKenzie, Connelly'nin kızını canlandırırken, Parnell'i bir amiral olarak göreceğiz. Filmde Jay Ellis genç Top Gun pilotlarından biri rolünde, Bashir Salahuddin ise mühendis olarak yer alacak. Ramirez ve Barbaro ise diğer pilotları canlandırıyor. Oblivion filminin yönetmeni Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu yapımın senaryosunu Peter Craig, Justin Marks ve Eric Warren Singer yazdı. Film 12 Temmuz 2019’da vizyona girecek.