The Walking Dead'in Dokuzuncu Sezon Prömiyeri Öncesi Yeni Görseller Yayınlandı

25.08.2018 01:58
The Walking Dead'in Dokuzuncu Sezon Prömiyeri Öncesi Yeni Görseller Yayınlandı

The Walking Dead, iki aydan kısa bir süre içinde dokuzuncu sezonuyla ekranlarımıza geri dönecek. Dizinin sekiz bölümünden gelen yeni görüntüler, Rick Grimes'ın yokluğunda neler beklememiz gerektiğine dair ipuçları sunuyor.


AMC, 7 Ekim'de ekranlarda olacak olan yeni sezondan bazı fotoğraflar yayınladı. The Walking Dead'in dokuzuncu sezonunun yedinci bölümünde Rick Grimes'ı canlandıran Andrew Lincoln yapımdan ayrılacak. Hikayenin ana kahramanı olmadan dizinin nasıl ilerleyeceği şimdilik kafaları karıştırıyor. Ancak diziden gelen fotoğrafların büyük kısmında Lincoln'ü görebiliyor olmamız, şimdilik küçük bir teselli sayılabilir. En büyük ve bariz gelişmelerden biri, dizinin All Out War'un sona ermesinden iki yıl sonrasına atlayacağının doğrulanması oldu. Dizi, kaynak materyali olan çizgi roman serisine ayrılmaz şekilde bağlıyken, yeni sezonla birlikte çizgi romanlardaki bazı kısımlardan uzaklaşıyor. Bunun yanı sıra yeni karakterler ve doğaçlama hikayeler de yeni sezonda karşımıza çıkacak.

 

Sekizinci sezonda reytinglerinde büyük düşüşler yaşayan The Walking Dead’in baş senaristlik görevini bu sezon Angela Kang üstleniyor. Görsellere göre kaynakların ciddi şekilde azaldığı yeni hikayede, artık araba ve benzin bulunamadığı için at arabaları kullanılıyor. Ezekiel ve Carol'un artık birlikte olduğunu ve Grimes'ın tarzında da bazı değişiklikler olduğunu görebiliyoruz.