Yeni Tarantino Filminde Charles Manson'ı Kimin Canlandıracağı Nihayet Netleşti

29.08.2018 23:18
Yeni Tarantino Filminde Charles Manson'ı Kimin Canlandıracağı Nihayet Netleşti

Quentin Tarantino, yıldızlarla dolu yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood'un kilit rolünü kime vereceğini nihayet belirledi.


Quentin Tarantino’nun yeni filminde Charles Manson'ı canlandıracak bir oyuncu arayışı nihayet son buldu. Yönetmenin dokuzuncu filmi Once Upon A Time In Hollywood'da ünlü seri katili Avustralyalı aktör Damon Herriman canlandıracak. Tarantino'nun 1969 yılında geçen filminin çekimlerine çoktan başladı. Yönetmen daha önce açıkladığı gibi onuncu filminden sonra gerçekten emekliye ayrılacaksa, kendisiyle vedalaşmamıza da az kaldı demektir. Herriman, ABD'de FX'in Justified dizisinde canlandırdığı Dewey Crowe'rolüyle tanınıyor. Yine de Manson rolü, kendisinin ABD'deki en büyük rolü olacak.

 

Tarantino yeni filmi için hala yeterli sayıda oyunccu bulamadığını düşünüyor olmalı ki her gün kadroya eklenen oyuncularla ilgili yeni açıklamalar geliyor. Danny Strong ve Sydney Sweeney oyuncu kadrosunda yer alacakları açıklanan son oyuncular oldu. Yakın zamanda ise yine çok merak edilen bir başka rolle ilgili duyuru yapılmıştı. Buna göre Polonyalı aktör Rafal Zawierucha da yönetmen Roman Polanski'nin gençliğini canlandıracak. Yıldızlarla dolu filmin vizyon tarihi 26 Temmuz 2019 olarak belirlendi.