Ünlü Oyuncu Gerard Depardieu Tecavüzle Suçlanıyor

30.08.2018 20:54
Ünlü Oyuncu Gerard Depardieu Tecavüzle Suçlanıyor

Sinema ve televizyon dünyasının dev isimleri her gün bir başka taciz ve tecavüz haberiyle gündeme gelirken Gerard Depardieu da bu iddialardan nasibini aldı. 

 

Fransız haber kanalı BFM'nin haberine göre Gerard Depardieu hakkında bir şikayette bulunuldu. Pazartesi günü 22 yaşındaki bir oyuncu tarafından cinsel taciz ve tecavüzle suçlanan usta aktör hakkında soruşturma başlatıldı. İddialara göre adı açıklanmayan aktris, Depardieu'yu kendisine saldırmakla ve tecavüz etmekle suçluyor. BFM'ye göre, genç kadın Depardieu'nun hocalık yaptığı bir okulda eğitim görüyordu ve bir oyun provası için Depardieu'yla evinde buluşmuştu.

 

Depardieu’nun avukatı Hervé Témime, BFM’ye verdiği demeçte müvekkilinin iddiaları şiddetle reddettiğini söyledi. Témime, “Gerard Depardieu bu şikayetle sarsıldı… Ve herhangi bir saldırı, tecavüz veya suç eylemine şiddetle itiraz ediyor.” açıklamasını yaptı. Depardieu, önde gelen Fransız yönetmen Luc Besson'un ardından, Fransa film endüstrisinin cinsel tacizle suçlanan ikinci büyük ismi oldu. Ünlü oyuncu Netflix’in Fransız dizisi Marseille'de yer alıyordu.