Sons Of Anarchy'den Ryan Hurst, The Walking Dead Kadrosuna Girdi

31.08.2018 03:55
Sons Of Anarchy'den Ryan Hurst, The Walking Dead Kadrosuna Girdi

İki ay içinde ekranlarımıza dönecek olan The Walking Dead, sadece Andrew Lincoln’ün Rick Grimes rolünden ayrılmasına değil, başka bazı büyük değişikliklere de hazırlanıyor.


Dizinin dokuzuncu sezonu çeşitli topluluklarla bir tür barış içinde başlıyor, fakat bu fazla uzun sürmeyecek. Sorunlara neden olacak kişilerden birini tanıyoruz: Sons Of Anarchy oyuncularından Ryan Hurst! Hurst dizide Samantha Morton tarafından canlandırılacak Alpha'nın komutanlarından en önemlisi olan Beta'yı oynayacak. Bu iki karakter, The Whisperers olarak bilinen düşman grubun kilit isimlerinden olacak. Beta karakteri doğrudan Robert Kirkman'ın çizgi romandan transfer edildi. İmzaları Walkers'tan saklamak için giydikleri ölülerin derilerinden yapılan kıyafetler olan bu saldırgan grup, gelecek bölümlerdeki en büyük tehdit olacak. 

 

Hurst ayrıca yakın bir tarihte, Amazon'un önümüzdeki sene başlayacak olan Bosch isimli polisiye dizisinin yeni sezonunda yer almıştı. Dokuzuncu sezonu 7 Ekim'de başlayacak olan The Walking Dead'in kadrosunda Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Danai Gurira, Melissa McBride, Lennie James, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Lauren Ridloff, Eleanor Matsuura ve Dan Fogler yer alıyor.