Michael Caine, Angelina Jolie'nin Yeni Filmi ‘Come Away’in Kadrosuna Katıldı

31.08.2018 22:48
Michael Caine, Angelina Jolie'nin Yeni Filmi ‘Come Away’in Kadrosuna Katıldı

Michael Caine, Gugu Mbatha-Raw ve İngiliz aktör David Gyasi, Angelina Jolie ve David Oyelowo'nun başrollerinde yer aldığı “Come Away” filminin oyuncu kadrosuna katıldı.

 

Pixar’ın Brave filminin yönetmeni ve yazarlarından biri olan Brenda Chapman filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Senaryoyu ise Marissa Kate Goodhill yazdı. Leesa Kahn, James Spring, Andrea Keir ve Yoruba Sakson ve David Oyelowo'nun yapımcılığını yaptığı filmde, Michelle Manning yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Yapımcılar Come Away filmini İngiltere ve ardından Los Angeles'ta çekmeyi planlıyorlar. Jolie şu anda Disney için Maleficent 2'yi çekiyor. Oyelowo ise korku filmi Only You ve bilim kurgu draması Chaos Walking'le görücüye çıkacak. 

 

Jolie ve Oyelowo, “Alice Harikalar Diyarında” ve “Peter Pan”ın kahramanları olan iki kardeşin ebeveynlerini oynayacaklar. Büyük kardeşleri trajik bir kazada öldüğünde, ebeveynlerini kayıplarının yarattığı üzüntüden kurtarmaya çalışan iki kardeş, evleri ve hayal güçleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Mbatha-Raw, Caine ve Gyasi'nin canlandıracağı karakterlerin detayları henüz bilinmiyor. Mbatha-Raw en son Disney’in A Wrinkle in Time filminde yer aldı. Caine, King of Thieves'de izlenebilir ve Gyasi kısa süre önce Jolie ile birlikte Maleficent 2'nin çekimlerini tamamladı.