‘The Addams Family’ Animasyonunun Seslendirme Kadrosuna Elsie Fisher da Katıldı

31.08.2018 23:44
‘The Addams Family’ Animasyonunun Seslendirme Kadrosuna Elsie Fisher da Katıldı

Eighth Grade filminin yıldızı Elsie Fisher, MGM stüdyolarının Vancouver’da prodüksiyonu süren “The Addams Family” adlı animasyon filminin seslendirme kadrosuna katıldı.


Filmde Oscar Isaac ve Charlize Theron, Gomez ve Morticia Addams'ı seslendirecek. Chloe Grace Moretz, kızları Wednesday Addams, Finn Wolfhard ise kardeşi Pugsley Addams olarak filmde yer alacak. Nick Kroll, sesiyle Uncle Fester'a, Bette Midler Büyükanne'ye ve Allison Janney de ailesinin baş düşmanı Margaux Needler'a hayat verecek. Fisher ise Needler'ın kızı Parker Needler'ı seslendirecek. Conrad Vernon ve Greg Tiernan filmi, Matt Lieberman’ın Charles Addams çizgi film serisine dayanan senaryosundan yönetecek. Film, hayatlarını kurnaz bir TV şovu sunucusu ile karşı karşıya kalan Addams ailesinin, büyük bir kutlama için hazırlanmasını konu alacak.

 

Addams ailesi, ilginç hayatlarına New Yorker dergisinde Charles Addams tarafından çizilen illüstrasyonlarla başladı. Film, 11 Ekim 2019'da vizyona girecek. Kadroya yeni katılan genç yıldız Fisher, ilk iki Despicable Me filminde Agnes karakterini seslendirmişti. Eighth Grade filminde ise liseye başlamadan önceki son derslerinde bir takım zorluklar yaşayan Kayla'yı canlandırmıştı.