Michael Ealy ve Mike Colter ‘Fatale’ Filminde Hilary Swank’le Birlikte Yer Alacak

20.09.2018 06:59
Michael Ealy ve Mike Colter ‘Fatale’ Filminde Hilary Swank’le Birlikte Yer Alacak

The Perfect Guy” ile tanınan Michael Ealy ve “Luke Cage” oyuncusu Mike Colter, Deon Taylor’ın kara gerilim filmi “Fatale”de Hilary Swank'le birlikte oynayacaklar.

 

Ealy, Swank'in canlandırdığı baştan çıkarıcı bir kadın polis dedektifi tarafından cinayet planına ikna edilen evli bir adamı oynayacak. Colter'ı ise Ealy'nin en iyi arkadaşı ve iş ortağı rolünde göreceğiz. Tyrin Turner'ın da yardımcı oyuncu olarak filmin kadrosuna katıldığı açıklandı. Deon Taylor “Fatale”i, “Lakeview Terrace” senaristi David Loughery'nin senaryosundan yönetiyor. Ayrıca Hidden Empire Film Group'tan Roxanne Avent ve Robert F. Smith ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. “L.A. Confidential” ve “Heat”teki çalışmalarıyla iki kez Oscar adayı olan Dante Spinotti filmde görüntü yönetmeni olacak. Çekimler Pazartesi günü Los Angeles'ta başlayacak.

 

“Fatale”, Ealy ve Taylor arasındaki ikinci iş birliği olacak. Ealy yakında Taylor’ın yönettiği ve başrollerinde Dennis Quaid ve Meagan Good'un da yer aldığı oynadığı psikolojik gerilim “The Intruder”la beyaz perdede olacak. Taylor ayrıca Jamie Foxx tarafından yönetilen ve Robert Downey Jr., Gerard Butler, Eva Longoria, Jeremy Piven ve Jessica Szohr'un oynadığı “All-Star Weekend” adlı komedi filminin de kadrosunda yer aldı.