Eddie Murphy ‘Grumpy Old Men’den İlham Alan Yeni Bir Komedi Filminin Başrolünde Oynayacak

20.09.2018 09:13
Eddie Murphy ‘Grumpy Old Men’den İlham Alan Yeni Bir Komedi Filminin Başrolünde Oynayacak

New Line, Eddie Murphy'nin başrolde olduğu, Tim Story'nin yönetmenliği ve yapımcılığı üstleneceği yeni bir komedi filminin hazırlıklarına başladı.

 

Henüz ismi belli olmayan film Walter Matthau ve Jack Lemmon'un hit komedisi Grumpy Old Men'den esinleniyor. Orijinal filmin yapımcılığını üstlenen John Davis, yeni Murphy filminde de yapımcı kadrosunda olacak. 1993 tarihli orijinal filmde, çocukluklarından beri anlaşamayan iki yaşlı adamın birbirlerinden duydukları hoşnutsuzluk, sokaklarına taşınan yeni bir komşunun varlığıyla şiddetlenir. Filmin yönetmen koltuğunda Donald Petrie oturmuştu. Çok sevilen filmin ardından 1995 yılında Grumpier Old Men isimli bir devam filmi de gelmişti.

 

Şimdilik filmde Murphy'le birlikte kimin oynayacağı belli değil ancak rol için Samuel L. Jackson'ın ismi geçiyor. Filmin kadro ve senaryo detayları ise henüz paylaşılmadı. Eddie Murphy, en son Netflix için çekilen ve Craig Brewer'un yönettiği Dolemite Is My Name filminde komedyen ve müzisyen Rudy Ray Moore'u canlandırdı.