Anthony Mackie ve Jamie Dornan Bilim Kurgu Filmi 'Synchronic'te Oynayacak

20.09.2018 22:45
Anthony Mackie ve Jamie Dornan Bilim Kurgu Filmi 'Synchronic'te Oynayacak

Justin Benson ve Aaron Moorhead'in birlikte yöneteceği bilim kurgu geriliminde Anthony Mackie ve Jamie Dornan başrolleri paylaşacak.


Mackie ve Dornan, sahip olduğu garip yan etkilerin bir dizi korkunç ölüme sebebiyet verdiği bir ilaç yüzünden hayatları alt üst olan New Orleanslı iki sağlık görevlisini oynayacak. Filmin yapımcılığı David Lawson Jr., Aaron Moorhead ve Justin Benson tarafından yapılıyor. Benson filmin senaryosunu da kaleme aldı. Mackie, Fox'un yeni filmi The Hate U Give de yer alırken, Miss Bala filminde Gina Rodriguez ile birlikte çalışacak. Dornan'ın son zaman işleri arasında ise Peter Dinklage ve Sacha Gervasi’nin yeni filmi My Dinner With Herve ve Toronto Film Festivali filmlerinden A Private War bulunuyor.

 

Moorhead ve Benson daha önce The Endless and Spring filminin yönetmenliğini de birlikte yapmışlardı. İkili birlikte yaptıkları açıklamada, “Anthony ve Jamie'nin detaylı ve parlak çalışmalarının büyük hayranları olarak, bu filmde onlarla birlikte çalışmak, bir yönetmenin en çılgın rüyasının gerçeğe dönmesi gibi.” yorumunu yaptılar.