'Joker' Filminden İlk Video Paylaşıldı

23.09.2018 11:09

The Hangover filmiyle tanıdığımız yönetmen Todd Phillips, bu ayın başlarında çekimleri başlayan solo Joker filminden Joaquin Phoenix'li bir test videosunu paylaştı.

 

Çekimleri New York'ta süren filmde, Phillips Joker'e daha farklı bir açıdan bakarak, karakterin Jack Nicholson, Heath Ledger ve Jared Leto tarafından hayata geçirilen eski versiyonlardan farklı bir noktada duracağının teminatını verdi. Filmin senaryosunu The Fighter ve The Finest Hours filmlerinin senaryo yazarı Scott Silver ile birlikte yazan Phillips, Phoenix'in önceki ve sonraki görüntülerini gösteren test çekimlerinden bir parçayı Instagram'da paylaştı.

 

Videoda Phoenix'i günlük kıyafeteriyle kameraya bakarken görüyoruz. Klakette yazan “Arthur” ismi, Phoenix’in karakterinin “Arthur Fleck” ismini taşıyacağına dair söylentileri doğruluyor. Joker hayatla mücadele halindeki bir komedyenden gerçek bir suçluya dönüşecek. Video da bunu doğrular şekilde Arthur Fleck'in Joker'e dönüşümünü gösteriyor. Film, “Toplum tarafından hiçe sayılan bir adamın incelemesi... Sadece cesur bir karakter çalışması değil, aynı zamanda daha geniş çaplı uyarıcı bir masal.” olarak tanımlanıyor. Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy ve Marc Maron'un da kadrosunda yer aldığı Joker filmi 4 Ekim 2019'da vizyona girecek.