Mel Gibson Warner Bros. İçin ‘The Wild Bunch’ Filmini Yeniden Yazıp Yönetecek

25.09.2018 03:19
Mel Gibson Warner Bros. İçin ‘The Wild Bunch’ Filmini Yeniden Yazıp Yönetecek

Mel Gibson, Warner Bros. için Sam Peckinpah'ın western filmi “The Wild Bunch”ın yeniden yazımını ve yönetmenliğini üstleniyor.


Gibson, filmi Bryan Bagby ile birlikte yazacak ve aynı zamanda yürütücü yapımcılığı yapacak. Proje, yaşlanan bir grup kanun kaçağının, son bir iş için kolları sıvadığı ve bu esnada vahşi batıyı yavaşça kat ettiği klasik Peckinpah filmine dayanıyor. Orijinal film William Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan, Edmond O’Brien, Warren Oates, Jaime Sanchez ve Ben Johnson gibi yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahipti. 
 
 
Proje, 2016'daki “Hacksaw Ridge” filmiyle yönetmen olarak Oscar adaylığı kazanmasından bu yana, Gibson'ın üstlendiği ilk yönetmenlik işi olacak. Gibson'ın Wild Bunch yorumunun doğrudan bir re-make mi, yoksa farklı bir hikaye mi olacağı şimdilik bilinmiyor. Wild Bunch, yıllardır yeniden çekilmesi düşünülen projelerden biri ve Will Smith'in başrol oynamakla ilgilendiği biliniyor. Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise şimdilik belirsiz. Mel Gibson aynı zamanda II. Dünya Savaşı filmi “Destroyer”ın prodüksiyonuna da başlamaya çalışıyor. Mark Wahlberg'in başrolünde yer alacağı film şimdilik finansman arıyor.