Djimon Hounsou Yeni ‘Charlie’s Angels’ Filminde Bosley'lerden Birini Canlandıracak

30.09.2018 23:54
Djimon Hounsou Yeni ‘Charlie’s Angels’ Filminde Bosley'lerden Birini Canlandıracak

Oscar adayı Djimon Hounsou, Sony’nin yeni “Charlie’s Angels” filminde Elizabeth Banks ve Patrick Stewart’la birlikte filmin Bosley'lerinden birini canlandıracak.


Banks, başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska'nın yer aldığı filmin yönetmenlik koltuğunda oturuyor. Kadroda Jonathan Tucker ve Luis Gerardo Méndez de yer alıyor. Banks ve The Girl in the Spider's Web filminin yazarı Jay Basu, senaryoyu Craig Mazin ve Semi Chellas'ın daha önceki taslaklarından yola çıkarak yazdı. Hikayenin daha önce var olan zemin üzerine inşa edildiği söyleniyor. Banks ve Max Handelman yapımcılığı kendi Brownstone Productions markalarının altında yapıyorlar. 

 

Film gizemli Charlie için çalışan yeni nesil Meleklere odaklanacak. Orijinal filmlerden bu yana Townsend Agency önemli ölçüde büyümüş ve küreselleşmiştir. Dünya çapındaki ofisleri ve yüksek eğitimli ekipleriyle çok çeşitli özel müşterilere güvenlik ve istihbarat servisleri sağlamaktadır. Hikaye bu ekiplerden birindeki Melekler'in etrafında gelişecek. Townsend Agency'nin pek çok ajan ekibiyle çalışıyor olması, orijinal filmlerde esrarengiz ve asla görülmeyen Charlie Townsend'in yüzü olarak bilinen Bosley karakterinin çok sayıda olmasına neden olmuş. Patrick Stewart ve Elizabeth Banks de, Hounsou'yla birlikte Bosley karakterini canlandıracak. Sony filmi 27 Eylül 2019'da vizyona sokacak. 

 

Hounsou son yıllarda özellikle Marvel ve DC evrenlerinde canlandırdığı karakterler sayesinde oldukça yoğundu. Marvel için, “Guardians of the Galaxy”de Korath the Pursuer'i canlandırmıştı. Kendisini bir kez daha aynı rolle “Captain Marvel”da göreceğiz. DC için ise ilkbaharda vizyona girecek “Shazam!”da Wizard'ı oynamaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra “Aquaman” filminde de Balıkçı Kral'ı canlandırdı.