Charlie'nin Melekleri İstanbul'a Geliyor!

07.10.2018 23:44
Charlie'nin Melekleri İstanbul'a Geliyor!

Başrollerini Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska’nın üstleneceği “Charlie’s Angels” filminin çekimleri başladı. Setten ilk fotoğrafların da yayınlandığı yapımın bazı sahneleri İstanbul'da çekilecek.

 

Her gün bir başka ünlü ismin kadrosuna katıldığı filmin çekimlerinin yapılacağı mekanlar da netleşmeye başladı. Elizabeth Banks’in yönetmenliğini üstlendiği Sony filminin çekimlerinin bir kısmının İstanbul'da yapılacağı ortaya çıktı. Film ekibi ocak ayında İstanbul’a gelecek. Senaryoyu The Girl in the Spider's Web filminin yazarı Jay Basu ile yazan, ayrıca yapımcılardan da biri olan Banks’in İstanbul’dan çok etkilendiği için bazı sahneleri ülkemizde çekmek istediği öğrenildi. 

 

Film gizemli Charlie için çalışan yeni nesil Meleklere odaklanıyor. Orijinal filmlerden bu yana Townsend Agency önemli ölçüde büyümüş ve küreselleşmiştir. Dünya çapındaki ofisleri ve yüksek eğitimli ekipleriyle çok çeşitli özel müşterilere güvenlik ve istihbarat servisleri sağlamaktadır. Hikaye bu ekiplerden birindeki Melekler'in etrafında gelişecek. Kadroya Sam Claflin, Patrick Stewart, Djimon Hounsou, Jonathan Tucker ve Luis Gerardo Mendez'in ardından katılan son isim Noah Centineo oldu. Son zamanlarda Netflix’in “To All the Boys I’ve Loved Before” ve “Sierra Burgess Is a Loser” filmlerinde rol alan Centineo, filmde önemli bir rol alacak ve Melekler'den birinin sevgilisi rolünde görünecek.

 

27 Ekim 2019'da vizyona girecek olan filmden ilk set görüntüleri de hayranlarla paylaşıldı.