'Deliler' Filminin İlk Afişi Paylaşıldı

07.10.2018 23:52
'Deliler' Filminin İlk Afişi Paylaşıldı

Osmanlı İmparatorluğu’nun cengaver savaşçılarının hikayesini anlatan ve çok yakında vizyona girecek olan Deliler'den ilk afiş geldi.


Filmin görkemli kadrosunun yer aldığı ve karanlık havasının yansıtıldığı ilk afişinde Erkan Petekkaya, Yetkin Dikinciler ve Nur Fettahoğlu gibi yıldız isimler bulunuyor. Kadroda ayrıca Göktürk rolünde Cem Uçan, Aşgar rolünde Ezel dizisinden tanıdığımız İsmail Filiz, Fatih Sultan Mehmet rolünde Rüzgar Aksoy, Demet Tuncer, Mehmet Ali Karakuş, Gökçe Özyol, Mehmet Pala ve Batın Uçan da yer alıyor. Cem Uçan’ın 8 yıldır üzerinde çalıştığı projenin yönetmenliğini Osman Kaya üstleniyor. Senaryoda ise Mustafa Burak Doğu ve İbrahim Ethem Arslan'ın imzası bulunuyor.

 

Büyük bir prodüksiyonla çekilen tarihi filmde Fatih Sultan Mehmet tarafından Vlad Tepeş, ya da daha çok bilinen ismiyle Kazıklı Voyvoda’nın şatosuna gönderilen cesur Osmanlı süvarileri Deliler’in yaşadıkları anlatılıyor. 2. Murat, Eflak topraklarını fethettiğinde, Romanya Voyvodası'nın sadakatini garantilemek adına kralın iki oğlu Vlad ve Radu'yu rehin alır. Çocukluklarını Fatih Sultan Mehmet’le beraber geçiren iki kardeşten Vlad, babasının ölümünden sonra Eflak’a voyvoda olarak atanır. Padişaha karşı içinde çok büyük bir kin ve nefret besleyen Vlad, imparatorluğa karşı pek çok kanlı eylem yapar ve isyan eder. Fatih Sultan Mehmet, Vlad'ın isyanını bitirmek üzere Deliler’i görevlendirir. Filmin 23 Kasım 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.