Stephan James '17 Bridges' Kadrosuna Dahil Oldu

07.10.2018 23:53
Stephan James '17 Bridges' Kadrosuna Dahil Oldu

If Beale Street Could Talk’ filminin yıldızı Stephan JamesChadwick Boseman'ın yeni filmi "17 Bridges"ın kadrosuna dahil oldu.

 

Stephan James, STXfilms'in yeni aksiyon filminde Chadwick Boseman, J.K. Simmons, Sienna Miller ve Taylor Kitsch ile birlikte yer alacak. Brian Kirk tarafından yönetilen film; polis katillerini yakalamak için şehir çapındaki bir insan avına katılmaya mecbur kalan yozlaşmış bir New York Polis Departmanı dedektifini konu alıyor. Boseman'ın canlandırdığı dedektif saatler ilerledikçe peşinde koştuğu kişi ve aslında kimin peşinde olduğu konusunda yönünü kaybetmeye başlar. Arama yoğunlaşırken, yetkililer adadan herhangi bir girişi veya çıkışı engellemek için 17 köprüyü kapatarak güvenlik önlemlerini arttıracaktır. James ve Kitsch, polisten kaçan iki şüpheliyi canlandıracak.

 

'The Philly Kid' senaristi Adam Mervis'in senaryosunu yazdığı filmin yapımcı kadrosunda MWM Stüdyoları, Boseman, Logan Coles, Joe ve Anthony Russo ile Gigi Pritzker bulunuyor. James önümüzdeki dönemde çok sayıda merakla beklenen projede yer alacak. Toronto Uluslararası Film Festivali'nde büyük beğeni kazanan Barry Jenkins filmi ‘If Beale Street Could Talk’ Kasım ayında vizyonda olacak. Ayrıca kendisini gelecek ay yayınlanmaya başlayacak yeni Amazon dizisi 'Homecoming’de Julia Roberts’ın karşısında da izleyebileceğiz.