Mark Wahlberg'in Yeni Filmi ‘Wonderland’in Kadrosu Büyüyor

08.10.2018 23:35
Mark Wahlberg'in Yeni Filmi ‘Wonderland’in Kadrosu Büyüyor

Post Malone, Alan Arkin ve Iliza Shlesinger kadroya katılan son isimler oldu.


Netflix; müzisyen Post Malone, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bookem Woodbine, Hope Wilson ve James DuMont ile bir araya gelerek Mark Wahlberg'in yeni filmi “Wonderland”in kadrosunu tamamladı. Wahlberg filmde “Black Panther” filmiyle tanınan Winston Duke'la birlikte yer alacak. Filmin yönetmenliğini Wahlberg ile daha önce dört kez çalışan Peter Berg yapacak. Yönetmen ve oyuncu, "Lone Survivor", "Patriot’s Day", "Deepwater Horizon" ve bu ay yayınlanan "Mile 22"de birlikte çalışmıştı. Neal H. Moritz'in şirketi Original Film ile Wahlberg, Berg ve Stephen Levinson'ın yapım şirketi Original Film yapımcılığı birlikte üstleniyor. 

 

Film, "Robert B. Parker's Wonderland" isimli Ace Atkins romanından uyarlanıyor. Kitap, Amerikan gizem yazarı Parker'ın yazdığı ve daha sonra Atkins tarafından devam ettirilen dedektif roman serilerindeki kurgusal bir karakterin adını taşıyan Spenser serisinin bir parçasıdır. Hikaye Spenser'ın sansasyonel bir cinayet ve onun arkasındaki çarpık komplo hakkında gerçekleri ortaya çıkarmasını konu alır. Parker'ın Spenser karakteri 48 kitaplık bir seriye ilham olmuş ve bu kitapların tamamı New York Times'ın çok satanlar listesine girmiştir.

 

Wonderland'in senaryosunu Sean O’Keefe uyarlarken, Toby Ascher ve Film 44’ten John Logan Pierson yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Film, Shlesinger ve Wahlberg'in Kasım ayında vizyona girecek olan komedi filmleri “Instant Family”den sonra ikinci işbirliği olacak. Komedyen olarak tanınan Shlesinger, en son Netflix için "Elder Millenial" gösterisini hazırlamıştı. Rapçi Post Malone ilk kez bir sinema filminde yer alacak. Kadroya katılan bir diğer isim olan Oscar ödüllü Arkin ise gelecek sene Disney'in yeni filmi "Dumbo" ile beyaz perdede izlenebilir.