Saadet Işıl Aksoy Yeni Filminde Michael B. Jordan'a Eşlik Etmek İçin Görüşmelere Başladı

10.10.2018 23:47
Saadet Işıl Aksoy Yeni Filminde Michael B. Jordan'a Eşlik Etmek İçin Görüşmelere Başladı

Saadet Işıl Aksoy, Hollywood'da adını duyurmaya kararlı... 2012'de Penelope Cruz'la "Twice Born" filminde oynayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki Paramount Pictures Stüdyoları'nda yeni bir proje için görüşme gerçekleştirdi.


Güzel oyuncunun Black Panther ve Creed filmleriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı "Rainbow Six" filminde yer almak için stüdyo yetkilileriyle görüştüğü öğrenildi. Jordan, dünyaca ünlü ABD'li yazar Tom Clancy'nin aynı isimli romanından uyarlanacak olan filmde eski bir donanma kuvvetleri mensubu olan John Clark karakterini canlandıracak. Saadet Işıl Aksoy'un talip olduğu rolün ne olduğu ise şimdilik bilinmiyor.

 

Saadet Işıl Aksoy, "Twice Born" filminde rol arkadaşı Penelope Cruz'u performansıyla büyülemiş ve oyunculuğuyla ilgili son derece olumlu yorumlar almıştı. Aksoy, son dönemde içinde yer aldığı yapımlarla uluslararası alanda tanınırlığını arttırmaya devam ediyor. Oyuncunun son filmi SAF, dünya prömiyerini 43'üncü Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapmıştı. Filmin yönetmen koltuğunda Ali Vatansever otururken, kadroda Aksoy'a Erol Afşin ve Onur Buldu eşlik etmişti.