Liam Hemsworth ve Vince Vaughn Uyuşturucu Filmi ‘Arkansas’ta Başrol Oynayacak

10.10.2018 23:54
Liam Hemsworth ve Vince Vaughn Uyuşturucu Filmi ‘Arkansas’ta Başrol Oynayacak

Liam Hemsworth ve Vince Vaughn, Clark Duke’un senaryosunu yazıp yöneteceği “Arkansas”ta başrolleri paylaşacak. Clarke ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturacağı filmde oyunculuk da yapacak.


Film, Vaughn tarafından canlandırılan, hiç tanışmadıkları Arkansas kökenli bir uyuşturucu kralı için çalışan iki uyuşturucu satıcısının hikayesini konu alıyor. Kenar mahallelerde çalışan bu iki satıcıya Hemsworth ve Duke hayat verecek. Bir anlaşma korkunç bir şekilde yanlış gider ve ikiliyi ölümcül sonuçlarla karşı karşıya getirir. Filmin çekimleri bu hafta Alabama'da başlayacak. Filmin yapımcılığını Patrick Hibler, Jeff Rice, Martin Sprock ve Storyboard Media üstleniyor. David Gilbery ve Charles Dorfman ise yürütücü yapımcı olarak ekipte yer alacak.

 

Hemsworth, son dönemde aksiyon-gerilim filmi “Killerman”ın çekimlerini tamamladı ve Şubat ayında Rebel Wilson'la birlikte yer aldığı “Isn't It Romantic” isimli romantik komediyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Vaughn, bu yıl Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapan S. Craig Zahler’in “Dragged Across Concrete” filminde rol aldı. Duke ise yakın zamanda Showtime’ın “I’m Dying Up Here” dizisinde ve Burt Reynolds'la birlikte “The Last Movie Star” filminde yer aldı.