'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'dan Yepyeni Posterler Görücüye Çıktı

11.10.2018 13:02

Warner Bros, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'un son posteri ve beraberinde bir dizi karakter posterini yayınladı. 

 

Karakter posterlerinin her birinde, yakında vizyona girecek olan filmde birbirleriyle ortak olan iki karakter bulunuyor. Beş filmlik Fantastic Beasts serisinin ikinci filmi olan The Crimes of Grindelwald'da; Eddie Redmayne Newt Scamander rolüne geri dönüyor. Kendisine bu rolde, seriye yeni katılan ve genç Albus Dumbledore'u canlandıracak olan Jude Law eşlik edecek. Bir başka posterde ise Johnny Depp'in karakteri Gellert Grindelwald'u, Ezra Miller tarafından canlandırılan Credence Barebone'la birlikte görüyoruz. Posterlerdeki diğer karakterler arasında Tina Goldstein, Yusuf Kama, Queenie Goldstein, Jacob Kowalski, gizemli Leta Lestrange ve Newt'un erkek kardeşi Theseus Scamander bulunuyor.

 

Fantastik Beasts: The Crimes of Grindelwald, yaklaşık bir ay sonra, 16 Kasım 2018'de vizyona girecek. Harry Potter serisinin spin-off'u olan proje, Potter serisinin aksine nasıl sonuçlanacağının bilinmemesiyle büyük heyecan uyandırıyor. Newt Scamander, David Yates'in yönetmen koltuğuna oturduğu serinin yeni filminde, kolunun altındaki fantastik hayvanlarla dolu bir bavulla gelecekteki danışmanı ve arkadaşı Albus Dumbledore'la karşılamak üzere Avrupa'ya dönecek ve Gellert Grindelwald'a karşı bir mücadele verecek. Fakat Amerika'ya gitmeden önceki hayatına geri dönüşü hiç de kolay olmayacak. Çünkü kendisi artık kıtadaki en çok aranan büyücülerden biri!

 

Posterlerle birlikte beklenen bir açıklama da Johnny Depp'ten geldi. Ünlü yıldız, çekimleri 2019'un yaz aylarında başlayacak olan ve 20 Kasım 2020'de vizyona girecek Fantastic Beasts 3 filminde de Gellert Grindelwald rolüyle yer alacağını açıkladı. Depp, eski eşi Amber Heard'e uyguladığı şiddetle gündeme geldiği pek çok magazin haberinin ardından hayranlardan büyük tepki toplamış ve ikinci filmin kadrosunda yer alması eleştirilmişti. Filmin senaristi ve büyülü evrenin yaratıcısı J.K. Rowling ise, her zaman olduğu gibi oyuncu seçiminin arkasında durmuş ve Depp'e tam destek vermişti.