Ana De Armas 'Knives Out'un Kadrosuna Katıldı

12.10.2018 00:12
Ana De Armas 'Knives Out'un Kadrosuna Katıldı

Rian Johnson, yeni cinayet-gizem filmi "Knives Out" için oyuncu kadrosunu tamamlamakla meşgul. Kadroya son katılan isim ise "Blade Runner 2049"la tanıdığımız Ana De Armas oldu.


Johnson'ın yazdığı filmin konusuyla ilgili ayrıntılar şu an için gizli tutuluyor. Şimdilik filmle ilgili tek bildiğimiz, yapımın klasik polisiye tarzında bir gizem filmi olduğu ve Daniel Craig ile Lakeith Stanfield'ın filmde iki dedektifi canlandıracağı. De Armas, Chris Evans ve Michael Shannon'ın da dahil olduğu bir oyuncu kadrosuna katılıyor. Yönetmen Rian Johnson, çekimlere gelecek ay başlayıp filmi 2019'da vizyona sokmayı planlıyor.

 

Ortağı Ram Bergman'la birlikte filmin yapımcılığını üstlenen Johnson, Disney ve Lucasfilm'in geçen sene ilk kez duyurduğu yeni Star Wars üçlemesini çekmeye başlamadan önce "Knives Out" çekimlerini tamamlamayı planlıyor. Johnson’ın son filmi, dünya çapında 1.3 milyar dolardan fazla hasılat getiren 2017 yapımı "Star Wars: The Last Jedi" idi. Küba doğumlu olan de Armas; yakın zamanda Clive Owen, Rosamund Pike ve Joel Kinnaman'la birlikte aksiyon-gerilim filmi “Three Seconds”ta yer almıştı. Takvimi oldukça yoğun olan genç yıldız en son Danny Boyle ve Richard Curtis'in isimsiz komedisi ile Kevin Pollak filmi "Waiting for Helen"in kadrosuna katıldı.