Merakla Beklenen Joaquin Phoenix'li 'Joker' Filminin Setinden Yepyeni Kareler Geldi

12.10.2018 00:13
Merakla Beklenen Joaquin Phoenix'li 'Joker' Filminin Setinden Yepyeni Kareler Geldi

Joaquin Phoenix'in yeni Joker filminin çekimlerini sürdürdüğü New York, Park Avenue'daki setinden yeni görüntüleri ortaya çıktı.


Oyuncu, bu Pazar filme çekilen sahnelerinde Bruce Wayne'in babası Thomas Wayne'i canlandıran aktör Brett Cullen ile birlikte yer alıyor. Çekimleri New York'ta süren filmde, yönetmen Todd Phillips Joker'e daha farklı bir açıdan bakarak, karakterin Jack Nicholson, Heath Ledger ve Jared Leto tarafından hayata geçirilen eski versiyonlardan farklı bir noktada durmayı hedefliyor. Phillips, filmin senaryosunu The Fighter ve The Finest Hours filmlerinin senaryo yazarı Scott Silver ile birlikte yazdı.

 

Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy ve Marc Maron'un da kadrosunda yer aldığı Joker filmi 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. Solo film, Batman'in en kötü şöhretli düşmanının köklerini takip edecek. Joker hayatla mücadele halindeki bir komedyenden gerçek bir suçluya dönüşecek. Film, “Toplum tarafından hiçe sayılan bir adamın incelemesi... Sadece cesur bir karakter çalışması değil, aynı zamanda daha geniş çaplı uyarıcı bir masal.” olarak tanımlanıyor.