Benedict Cumberbatch'in Yeni Projesi 'Ironbark'tan İlk Görseller Geldi

12.10.2018 00:15
Benedict Cumberbatch'in Yeni Projesi 'Ironbark'tan İlk Görseller Geldi

Benedict Cumberbatch Soğuk Savaş yıllarına geri dönüyor. Ünlü aktörün bir casusu canlandırdığı gerilim filmi "Ironbark"tan ilk kareler paylaşıldı.


Sherlock ve Doctor Strange rolleriyle tanıdığımız Cumberbatch, yeni filminde Greville Wynne rolünü canlandırıyor. Film, CIA'nın Soğuk Savaş sırasında Sovyet nükleer programına girmesine yardımcı olan bir İngiliz işadamı olan Wynne'nin gerçek hikayesine dayanıyor. Wynne ve Rus ortağı Oleg Penkovsky, Küba Füze Krizi'ni sona erdiren hayati bilgileri sağlamışlardı. Filmin kadrosuna geçtiğimiz hafta dahil olan Jessie Buckley filmde iş adamının eşi Sheila Wynne’yi canlandıracak.

 

Kadroda Cumberbatch ve Buckley'e Rachel Brosnahan, Merab Ninidze, Angus Wright ve Kirill Pirogov da eşlik ediyor. "On Chesil Beach" filminin BAFTA adayı yönetmeni Dominic Cooke'un yönetmen koltuğuna oturduğu yapımın senaristliğini "Fire With Fire" ve "The Hitman's Bodyguard" filmlerinin senaristi Tom O'Connor yapıyor. Gelecek sene gösterime girecek filmden Cumberbatch'i Londra yağmuru altında gösteren ilk kareler ortaya çıktı.