Sandra Bullock'un Başrolünde Yer Aldığı Yeni Netflix Filmi 'Bird Box'tan Altyazılı Fragman Geldi

24.10.2018 22:42

Oscarlı yıldız Sandra Bullock'un yeni korku/gerilim filmi "Bird Box"ın Türkçe altyazılı fragmanı izleyicilerle paylaşıldı.

 

Josh Malerman'ın aynı isimli kıyamet sonrası romanından uyarlanan Netflix filminin yönetmen koltuğunda "Hævnen" ile Oscar ödülü kazanan Danimarkalı yönetmen Susanne Bier oturuyor. İnsanları sadece bir bakışta çılgına çeviren garip bir kötülük dünyayı tüketmiştir. Bu gizemli güç dünyadaki nüfusu azalttığında, Malorie bilinmeyenle yüzleşmek ve iki çocuğuyla birlikte güvende olabilecekleri bir yere sığınmak zorudadır. Oldukça tehlikeli olan bu yolculukta tek bir hataları ölümlerine sebep olacaktır. Üstelik yolculuk sırasında ne olursa olsun gözleri bağlı olmalıdır. Onlar diğer duyularına güvenerek bu yolculuğa atılırken, peşlerindeki bir varlık da kendilerini adım adım takip etmektedir. “Arrival” ve “Lights Out” filmlerinin Oscar adayı senarsiti Eric Heisserer tarafından ekrana uyarlanan “Bird Box”, çocuklarıyla hayatlarını huzur içinde yaşamanın yanı sıra, muhtemelen efsanelerde bahsedilen güvenli bir cennete girmeyi amaçlayan bir kadın olan ve Bullock tarafından canlandırılan Malorie'yi izliyor.

 

Kadroda Bullock'a, Trevante Rodos, Sarah Paulson, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Colson Baker, BD Wong ve iki kez Oscar adayı olan John Malkovich gibi yıldızlar eşlik ediyor. Önümüzdeki ay AFI FEST'te dünya prömiyerini yapacak film, seçkin sinema salonlarındaki gösteriminin ardından 21 Aralık'ta Netflix ekranlarında olacak.